Un compte en Twitter lluita contra les aberracions gastronòmiques

La iniciativa va sorgir arran la paella amb xoriço de Jamie Oliver i ja té més de vint-i-dos mil seguidores i seguidors.

Un compte en Twitter lluita contra les aberracions gastronòmiques
Un compte en Twitter lluita contra les aberracions gastronòmiques

Una paella amb xoriço va encendre el debat fa un temps. El conegut xef britànic Jamie Oliver publicava una recepta del conegut plat amb un ingredient inesperat, el xoriço, la qual cosa va despertat la indignació de molts usuaris en Internet. Arran d'eixa experiència es va crear en Twitter el compte Cuerpo Nacional Gatronómico (@CNGastronomia), que té com a principal objectiu "lluitar contra les aberracions gastronòmiques".

Algunes de les "aberracions gastronòmiques" que apareixen en aquest compte de Twitter

El perfil ja té més de vint-i-dos mil seguidores i seguidors i allí es poden veure tot tipus de combinacions gastronòmiques "quasi impossibles": Pizza amb plàtan, hamburgueses d'altura interminable cobertes de pa de mil colors, croquetes com "toppings" de l'arròs caldós, verdures ben energètiques amb un grapat de cereals... La llista pot arribar a ser interminable. Des del compte s'anima la gent a participar i fer les seues pròpies aportacions amb l'etiqueta #StopGastroterrorismo.

El cas de Jamie Oliver amb la paella va ser només un exemple de la cuina de plats típics amb aportacions que se n'ixen de la recepta original, tot un desafiament per als paladars més "puristes". El xef en el seu moment va comentar que "hi ha poques coses millors que menjar-se una paella", malgrat que afegia poc després: "La meua versió combina cuixes de pollastre i xoriço". El debat, temps després, continua encés en els canals socials.

També et pot interessar

stats