El Hematocrítico, un dels pioners en Twitter: "Es va posar el bar de moda, però nosaltres teníem la taula agafada"

Va ser un dels primers en comentar televisió en directe i els seus tuits aconseguien ser 'trending topic' mundial amb facilitat

El Hematocrítico en TÀP Zàping

Tuiter des de 2009, ha publicat més de 138.000 tuits durant aquests 12 anys. Ell és El Hematocrítico, influencer en les xarxes socials i professor en la vida real. Va ser un dels primers a comentar la televisió en directe per Twitter, per 2011, en concret amb el programa Granjero busca esposa.

De sobte, va començar la màgia de Twitter i cada vegada n'erem més, i els nostres hashtags eren més populars que els del programa

Com ha canviat Twitter?

Durant l'entrevista en TÀp Zàping, El Hematocrítico recorda com ha vist evolucionar Twitter i divideix aquest temps en dues onades: "Quan entraren els periodistes i després, quan entraren els polítics". "Van convertir Twitter en una cosa molt diferent", conclou.

Què opina de les noves xarxes socials?

Encara que hui en dia és un influencer, El Hematocrítico diu: "No tinc la necessitat que escolten la meua opinió" i reconeix que, en les xarxes socials, "la gent se sent com quan va conduint i insulta. Si anaren pel carrer caminant no ho farien".

El TikTok és com un arenal, el mires dos minuts i es converteixen en dues hores

De TikTok, reconeix que se'n va crear un compte "perquè em feia gràcia", però que no està interessat en aquesta xarxa. Destaca el ritme frenètic, com evoluciona aquesta plataforma, i afirma que té "la sensació que ja no pot haver-hi res més intens ni curt".

També et pot interessar

stats