Et sona?, el Wordle de les cançons valencianes que et proposa cada dia un repte musical

Basat en el joc viral Heardle, estrenem un nou entreteniment en línia amb què afinar l'oïda amb cançons d'artistes valencians

Es pot jugar a 'Et sona?' a través de tots els dispositius
Es pot jugar a 'Et sona?' a través de tots els dispositius

Series capaç de reconéixer una cançó sentint només els primers segons? Et sona? és el nou joc d'À Punt que et proposa un xicotet repte cada dia i que, a més, et fa conéixer millor la música valenciana.

Després de l'èxit del PobleCV, À Punt valencianitza ara Heardle, el joc musical que més s'ha viralitzat a tot el món en les últimes setmanes. El mecanisme és molt senzill. Cada dia es presenta una cançó nova i l'usuari té un màxim de sis intents per a aconseguir encertar el títol i l'artista. Amb cada intent fallat o saltat, es desvelen uns segons més i caldrà endevinar la cançó abans dels quinze primers. L'objectiu és descobrir la cançó del dia com més prompte millor i compartir els resultats en les xarxes socials. A més, la pantalla final mostra un enllaç a la llista de reproducció de Spotify que arreplega totes les cançons del joc.

Potser hi haurà dies en què les primeres notes siguen suficients per a identificar la cançó amagada i també potser en algunes ocasions no coneixerem el tema del dia. Siga com siga, el joc permet afinar l'oïda i també descobrir nous artistes de la nostra terra, ja que la llista combina gèneres musicals molt diversos i singles contemporanis i de sempre perquè tota classe de públic puga disfrutar del joc cada dia.

El joc està disponible a través de l'enllaç directe: etsona.apuntmedia.es. Et sona la cançó de hui?

També et pot interessar

stats