Els clients d'un bar de Benaguasil continuen esmorzant malgrat estar inundat per la pluja

En el vídeo del bar Trosky es veu que els clients mengen mentre el sòl del local està amb un pam d'aigua i altres estan agenolalts a les cadires per a evitar banyar-se

Els clients del bar Trosky amb l'aigua als peus / Facebook: @bartroskyy

La DANA ja ha passat i ara comencen les tasques per a refer-se dels nombrosos desperfectes que ha ocasionat. I quan la tempesta se'n va, arriba la calma i també imatges insòlites dels efectes de les pluges i les reaccions dels ciutadans.

El bar Trosky, ubicat a l'avinguda de Montiel 1 de Benaguasil, ha penjat en el seu Facebook un vídeo curiós en el qual es pot veure que el sòl del local té un pam d'aigua, mentre dos clients continuen esmorzant amb total tranquil·litat tot i que tenen els peus mullats. En una altra taula, hi ha altres clients agenollats a les cadires per a evitar banyar-se.

Una imatge que recorda un home de l'illa de La Palma que després de l'avís de l'erupció del volcà, va dir que primer calia acabar de menjar abans d'eixir fugint.

I és que la cultura de l'esmorzar està molt arrelada a la Comunitat Valenciana per a deixar de menjar perquè haja plogut més de 200 litres d'aigua en alguns llocs i l'aigua cobrisca els peus.

La Generalitat va decretar aquest diumenge la fi de l'episodi d'emergència pel temporal de pluges, que ha afectat amb una intensitat especial les comarques de l'Horta Sud, el Camp de Túria, la Plana Baixa i el Baix Maestrat.

També et pot interessar

stats