"Boris Johnson s'ha portat malament!": el Partygate explicat per una xiqueta de cinc anys es fa viral

La simpàtica anàlisi publicada en xarxes ha rebut elogis per la capacitat de la menuda per a comprendre i resumir la polèmica

Una xiqueta de cinc anys explica el 'partygate' de Boris Johnson

"Boris Johnson s'ha portat malament. Hauria de ser castigat i demanar perdó a tot el món". Així de clar ho té Layla Somani, una xiqueta de només cinc anys que ha expressat el seu estupor davant el fet que el primer ministre anara a una festa després de dir-li a tota la població britànica que havia de quedar-se a casa. 

El vídeo, publicat pel seu pare, ja acumula més de 55.000 visualitzacions i 2.000 reaccions. Els usuaris de Twitter han elogiat l’excepcional capacitat d’anàlisi i síntesi de la xiqueta, però sobretot la constatació que, amb només cinc anys, Layla comprén i acata les mesures sanitàries molt millor del que ha demostrat fer el primer ministre.

La protagonista del vídeo viral fins i tot ha proposat que el mandatari siga castigat en el que anomena un “naughty centre” (que es podria traduir com un centre per a les persones que es porten malament), una mesura que molts internautes han aplaudit. 

També et pot interessar

stats