Apparella’t, una aplicació per a trobar parella lingüística

Els usuaris poden aprendre o ensenyar valencià, tant dins del domini lingüístic com arreu del món

Apparella't permet trobar la teua parella lingüística
Apparella't permet trobar parella lingüística / Plataforma per la Llengua

Aprendre i afermar el valencià és cada dia més fàcil gràcies a les aplicacions tecnològiques, que permeten que l’aprenentatge de la llengua vaja més enllà de les aules. Ara una aplicació de Plataforma per la Llengua permet trobar “parella lingüística” amb qui aprendre o ensenyar valencià arreu del món. 

Apparella’t funciona de manera semblant a una aplicació de cites, amb la diferència que l’objectiu de l’app valenciana és trobar una parella amb qui parlar la nostra llengua. Els usuaris, això sí, hauran d’escollir si volen connectar amb una persona voluntària que parla valencià fluidament o una d’aprenent que en tinga coneixements bàsics i vulga adquirir fluïdesa. 

L’eina per a dispositius mòbils, que es pot descarregar en Google Play o l’App Store, permet que cada usuari configure la cerca de parella segons les seues preferències. Una vegada establerts els gustos, la mateixa app et suggereix aquelles persones que s’assemblen més a tu.

Tal com ocorre en aplicacions com Tinder, només s’aparellaran aquelles persones que s'hagen seleccionat mútuament. Una vegada aparellades, poden començar a xatejar a través de l’app. Per a fer més fluida la conversa, Plataforma per la Llengua disposa també de material de suport com jocs de paraules i passatemps, contes o guies didàctiques. 

Des que es va llançar al març de 2019, més de 10.000 usuaris s’han descarregat l’aplicació en Google Play. Unes descàrregues que es van disparar amb el confinament domiciliari a l’inici de la pandèmia.

També et pot interessar

stats