Setmana intensa d’entrevistes i debats electorals en À Punt

L’espai públic de comunicació dona veu a les candidatures de les principals formacions que concorren el 26M a la Comunitat Valenciana.

Setmana intensa d’entrevistes i debats electorals en À Punt
Setmana intensa d’entrevistes i debats electorals en À Punt

A partir d’aquest dilluns, i de cara a les eleccions municipals i europees del 26M, À Punt Mèdia inicia una sèrie d'entrevistes amb els candidats i candidates de les principals ciutats de la Comunitat Valenciana. 

Els alcaldables de PP, PSPV, Compromís, Ciutadans i Unides Podem a Castelló i Alacant passaran aquesta setmana pels micròfons de la ràdio pública, mentre que els de València ho faran la setmana següent.

Però aquesta no serà l'única vegada que escoltem les propostes dels candidats a les municipals. A més del bloc electoral diari en cada edició informativa, les quatre ciutats amb més població de la Comunitat Valenciana tindran un debat exclusiu retransmés en directe per totes les finestres de l'emissora pública.

Dimecres 15 serà el torn de Castelló i dijous el d'Alacant. Els candidats de València debatran el dilluns 20 i els d'Elx ho faran el dijous dia 23, a només un dia del tancament de la campanya electoral. A més d'aquests quatre debats, n'hi haurà un cinqué sobre municipalisme, el 17 de maig, on alcaldes i alcaldesses analitzaran la realitat dels diferents ajuntaments del territori valencià.  

Les eleccions europees també tindran veu, amb entrevistes en l’informatiu de migdia als candidats i candidates de totes les formacions polítiques amb representació.

Finalment, el dispositiu d'À Punt culminarà el dia de les eleccions, el diumenge 26 de maig, amb un programa especial que donarà a conéixer els resultats dels comicis.

També et pot interessar

stats