Tercera mort a la residència Sant Joan Baptista de Morella

La Conselleria de Sanitat manté set centres de majors sota vigilància activa.

Residència Sant Joan Baptista de Morella
Residència Sant Joan Baptista de Morella

Diumenge es va registrar la tercera defunció en només una setmana a la residència Sant Joan Baptista de Morella (Ports). La Conselleria de Sanitat haurà de confirmar si es tracta d’un cas positiu de coronavirus, encara que la víctima, un home, estava en règim d’aïllament i se li estava aplicant el protocol.

Aquesta nova mort és la tercera que hi ha hagut en aquest geriàtric de Morella. La primera víctima va morir diumenge passat a l’Hospital de Vinaròs. A més, hi ha deu interns i sis treballadors del mateix centre que estan també infectats.

Segons les últimes dades que facilita la Conselleria de Sanitat, hi ha hagut 56 nous contagis en les últimes 24 hores a les residències de la Comunitat Valenciana que, a hores d’ara, són els focus de coronavirus que més preocupen. En total, es comptabilitzen 66 centres de majors amb pacients afectats per la Covid-19, la malaltia que causa el virus.

A les comarques del nord s’han confirmat un total de sis residències amb malalts per coronavirus i 44 residents afectats. El nombre de treballadors i treballadores contagiats en aquests espais arriba a 11.

La Conselleria de Sanitat manté la vigilància activa en set centres. A les comarques del nord, a la residència Sant Joan Baptista de Morella, i la llar de majors Santa Gràcia de Vila-real. A les comarques del sud, el focus està a les residències Domus Vi d’Alcoi i d’Alacant. I en el cas de la demarcació de València, estan sota vigilància les residències Santa Elena, a Torrent; Sàvia, a Requena, i l’Acollida, a València.

També et pot interessar

stats