Satisfacció en la restauració per l'eliminació de les restriccions covid: "És un punt d'inflexió"

La patronal Conhostur confia que ara que retorna l'activitat sense limitacions a bars i restaurants es podrà reprendre "una certa normalitat"

Imatge d'arxiu de diversos comensals en la terrassa d'un bar
Imatge d'arxiu de diversos comensals a la terrassa d'un bar / Europa Press

L'alçament total de les restriccions per la covid-19 en bars i restaurants anunciada aquest dilluns per la Generalitat dona un cert oxigen al sector, que ha celebrat la decisió poc després de fer-se pública. En un un comunicat, la Confederació Empresarial d'Hostaleria Conhostur ha expressat la seua satisfacció perquè "per fi" retorna l'activitat sense limitacions i confia que es podrà "reprendre una certa normalitat" en aquests establiments, la qual cosa serà un "punt d'inflexió".

L'entitat, integrada per Hostaleria València (Federació Empresarial d'Hostaleria de València), Ashotur (Associació d'Hostaleria i Turisme de Castelló) i Apeha (Associació Provincial d'Empresaris d'Hostaleria d'Alacant), ha apuntat que l'eliminació de les mesures sanitàries que ha acordat la comissió interdepartamental del govern valencià "permetrà reprendre ja el funcionament habitual de les diferents activitats de la restauració i l'oci".

"El sector ha lluitat durant dos anys de pandèmia per la supervivència de les empreses i els llocs de treball. La sisena onada ha sigut duríssima des de Nadal fins ara, i ara mateix hi ha un llarg camí per a la recuperació econòmica", apunta Conhostur, que continua reclamant ajudes per al sector "necessàries per a la supervivència de moltes empreses".

En tot cas, augura que arribar a aquest punt "en el qual per fi es reprén l'activitat sense restriccions suposa un punt d'inflexió i un símptoma de superació de la situació de la pandèmia que esperem que ens permeta reprendre una certa normalitat".

També et pot interessar

stats