Sanitat Universal notifica 6 noves defuncions, la xifra més alta des de mitjan maig

Actualment hi ha 697 persones ingressades, 92 d’elles a les UCI, i Sanitat ha informat de 1.876 nous casos

Una infermera de l'UCI del Complex Hospitalari de Navarra atén un pacient ingressat en la UCI
Una infermera de l'UCI del Complex Hospitalari de Navarra atén un pacient ingressat a l'UCI / Jesús Diges (Efe)

La cinquena onada continua escampant-se a la Comunitat Valenciana, causant el major nombre de noves defuncions notificades per Sanitat Universal des del 17 de maig, quan va haver-n'hi huit. Aquest dimarts se n’han notificat sis, corresponents totes als últims set dies, i des que va començar la pandèmia són 7.488.

Quant als contagis, se n’han notificat 1.876, 236 menys que fa just una setmana, raó per la qual la mitjana mòbil setmanal baixa lleugerament fins a 2.780,71 contagis. Fins ara s’han diagnosticat 454.159 casos positius, dels quals 29.684 estan actius actualment. 

Hui hi ha 18 persones menys ingressades per Covid-19 als hospitals valencians, però la pressió hospitalària continua sent elevada, ja que són 697. D’aquestes persones, 92 han necessitat atenció a les unitats de cures intensives, un dels indicadors epidemiològics que més preocupen actualment les veus expertes

Dels brots registrats des de l’últim balanç de dades n’hi ha dos que superen els 10 contagis. Un a Massamagrell i un altre a València. Els dos són d’origen social i afecten 13 persones cadascun. 

També et pot interessar