La restauració i el comerç reben les noves mesures de forma positiva

L'oci nocturn, en canvi, considera que és un sector discriminat i reclama la plena normalitat

Així han rebut les noves mesures els sectors afectats per les flexibilitzacions / À Punt NTC

Aquest dilluns la Generalitat ha aprovat l'últim paquet de restriccions en el camí cap a la nova normalitat, en què s'inclouen mesures més flexibles que les que hi havia fins ara. Per exemple, augmenten l'aforament i l'horari permesos en l'hoteleria i l'oci nocturn, i tornen el ball i el servei en barra, tot i que encara amb certes limitacions.

Mesures que han sigut ben rebudes pels negocis. Per a molts bars poder tornar a utilitzar la barra, encara que siga sense alçar-se de la cadira, suposa un baló d'oxigen i la possibilitat d'anar a poc a poc, anar traient persones dels ERTO. A més, la clientela fidel a les barres celebra aquesta tornada amb entusiasme.

Pel que fa al comerç, Rafael Torres, president de Confecomerç, ha explicat a À Punt que les previsions del sector són que l'ampliació de l'aforament, juntament amb els diners que han estalviat les famílies durant aquests mesos, impulsen una pujada del consum de cara a l'últim trimestre, que és un període important de consum.

Menys alegria hi ha entre els representants de l'oci nocturn, ja que asseguren que la flexibilització de mesures discrimina el seu sector i reclamen la plena normalitat.

També et pot interessar