Les proves d'accés als cicles formatius d'FP seran l'1 i el 2 de juliol

Els aspirants poden apuntar-se a través del correu del centre en què vulguen fer l'examen del 25 al 29 de maig.

Les proves d'accés als cicles formatius d'FP seran l'1 i el 2 de juliol
Les proves d'accés als cicles formatius d'FP seran l'1 i el 2 de juliol

La Conselleria d'Educació ha convocat les proves d'accés als cicles formatius de formació professional de grau mitjà i grau superior per als pròxims dies 1 i 2 de juliol. Aquestes proves, a les quals el curs passat es presentaren al voltant de 500 aspirants, van dirigides a totes aquelles persones interessades a cursar estudis d'FP sense complir els requisits acadèmics d'accés.

La normativa educativa vigent disposa que podran cursar l'FP de grau mitjà i de grau superior els que, respectivament, tinguen el títol de graduat en educació secundària obligatòria (ESO) o el de batxillerat. Així mateix, també preveu l'accés d'aquells aspirants que, encara que no complisquen els requisits acadèmics, superen una prova d'accés regulada per les administracions educatives.

Les proves d'accés seran presencials si les autoritats sanitàries ho permeten i es desenvoluparan tenint en compte les instruccions de separació entre els aspirants i posant en marxa els protocols de desinfecció i neteja que fixen les autoritats sanitàries per a garantir la seguretat, tant de l'alumnat com del professorat, en el moment de realitzar els exàmens.

Els exàmens d'accés a cicles formatius de grau mitjà es faran en tots els centres docents públics que imparteixen aquesta etapa, mentre que els d'accés a cicles formatius de grau superior es faran en els centres docents públics que oferisquen cicles relacionats amb l'opció triada pels aspirants. El termini d'inscripció en les proves és del 25 al 29 de maig.

Sol·licituds per e-mail

Per a evitar desplaçaments per a presentar les sol·licituds en els centres docents, s'ha habilitat un correu electrònic als centres on es vol fer la prova que es pot consultar en aquest Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

Requisits

Per a concórrer a les proves d'accés al grau mitjà cal tindre 17 anys o complir-los durant aquest any 2020, mentre que per a les de grau superior cal tindre 19 anys o complir-los enguany.

També et pot interessar

stats