Els Premis Goya 2021 mantenen la data prevista

L’Acadèmia informarà pròximament sobre quina ciutat n’acollirà la gala, amb València com a opció.

Estatueta dels premis Goya, en una imatge d'arxiu
Estatueta dels premis Goya, en una imatge d'arxiu / @PremiosGoya

La 35 edició dels Premis Goya se celebrarà el dissabte 27 de febrer de 2021, ha anunciat l’Acadèmia de Cine en el seu compte de Twitter. L’organització manté així el calendari previst i anuncia que “pròximament” informarà dels detalls de la gala en què es lliuraran els guardons, també la ciutat que l’acollirà.

València es va postular com a seu de la gala dels premis de 2021, anunciat per l’Acadèmia com l’any Berlanga, just quan es complirà el centenari del naixement del cineasta valencià més premiat.

La decisió s’ha anunciat després d’una reunió virtual que ha mantingut aquest dimarts la institució que presideix Mariano Barroso per a avaluar la situació després de la pandèmia del coronavirus, que ha alterat el calendari internacional d’estrenes i cerimònies.

Així, els Globus d’Or, que tradicionalment se celebren a principis de gener, es posposaran al 28 de febrer; l’Acadèmia de Hollywood també va anunciar que els Oscars s’entregaran el 25 d’abril de 2021, dos mesos després de la data prevista; i els Bafta també s’han ajornat fins a l’11 d’abril.

El tancament de les sales de cine a tot el món ha obligat a retardar estrenes i que alguns títols s’hagen vist directament en les plataformes. Per aquest motiu, l’Acadèmia va anunciar que els Goya 2021 acceptaran, de manera excepcional, pel·lícules a competició que hagen hagut d’estrenar-se directament en vídeo sota demanda a conseqüència de la pandèmia.

També et pot interessar

stats