Els Països Baixos recuperen restriccions i tanquen l'oci nocturn per a frenar el coronavirus

El país ha registrat quasi 7.000 positius en les últimes 24 hores 

El primer ministre de Països Baixos, Mark Rutte, parla en una roda de premsa
El primer ministre dels Països Baixos, Mark Rutte, parla en una roda de premsa / EFE/EPA/Phil Nijhuis
09 de juliol 2021 - 21:24

El primer ministre neerlandés en funcions, Mark Rutte, ha anunciat aquest divendres noves restriccions que s’aplicaran fins al 13 d'agost, que inclouen el tancament de l'oci nocturn, la limitació dels horaris en l'hostaleria i l'aplicació de normes a la cultura, després de registrar-se quasi 7.000 nous positius per Covid-19 en les últimes 24 hores als Països Baixos.

Així, el sector hostaler tancarà com a màxim a les 0:00 hores i els clients hauran de mantindre un metre i mig de distància entre les taules. Les celebracions requeriran un certificat negatiu d'accés fet el dia anterior amb el públic assegut amb distància de seguretat, i tanquen els clubs nocturns i les discoteques, on la gent està dreta i sense distància.

A més, els museus, les botigues i els recintes firals també reduiran l'aforament. Als bars i actes d'entreteniment, ja no es permetrà la música en directe i s’han cancel·lat els actes que duren diversos dies, com els festivals. S’ha mantingut el teletreball al 50% i amb aforament limitat a les oficines.

També et pot interessar

stats