Nou màxim diari de contagis des de febrer: 6.034 nous casos

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública notifica per segon dia consecutiu la xifra més alta de casos diaris d'aquesta onada

L'ocupació per covid-19 als hospitals torna a augmentar
L'ocupació per covid-19 als hospitals torna a augmentar

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha notificat aquest divendres 6.034 nous contagis de coronavirus, el que representa per segon dia consecutiu la xifra màxima de nous casos diaris en aquests cinquena onada a la Comunitat Valenciana. Es tracta també de nou de la xifra més alta de contagis diaris des del mes de febrer. En concret, des del dia 5 de febrer quan es van notificar 6.134 casos.

La nova actualització de contagis fa augmentar la mitjana mòbil a set dies (xifra que calcula els casos registrats en els últims set dies) fins als 3.973 contagis, vora 1.200 més que ara fa una setmana.

Per províncies, Sanitat Universal ha detallat que hi ha 1.955 nous casos a Alacant, 3.484 a València i 595 a Castelló.  La conselleria no ha comunicat aquest divendres dades sobre la pressió hospitalària des de l’última actualització.

Aquest dijous hi havia 786 persones ingressades als hospitals valencians, de les quals 151 han requerit ser ateses a les unitats de cures intensives.

 

També et pot interessar

stats