Només 52 municipis valencians es mantenen encara lliures de coronavirus des de l’inici de la pandèmia

Representen vora el 10% dels pobles de la Comunitat Valenciana i cap supera els 600 habitants.

Imatge d'arxiu de Guadalest
Imatge d'arxiu de Guadalest / À Punt NTC

Un total de 52 municipis valencians continuen sense haver tingut cap contagi de coronavirus des de l'inici de la pandèmia. Aquests representen al voltant del 10% de la Comunitat Valenciana i cap supera els 600 habitants.

Això s'extrau de les dades que publica la Generalitat cada setmana, en què s'observa que la xifra ha descendit des dels 182 pobles als quals el coronavirus no havia arribat quan es van començar a publicar, a final de maig.

En total, els 52 municipis lliures de coronavirus són Aielo de Rugat, Almedíxer, Aranyel, Argeleta, Begís, Benafigos, Benasau, Beniardà, Benifallim, Benifato, Benillup, Benimassot, Bolulla, Carrícola, Cases Altes, Castell de Cabres, Castielfabib, Confrides, el Camp de Mirra, el Castell de Guadalest, Espadella, Fageca, Famorca, la Font de la Reina, les Fonts d’Aiòder, Gàtova, Guardamar de la Safor, Herbers i Figueres.

També la Serratella, la Torre d'en Doménec, Lludient, Matet, Millena, Palanques, Pavies, la Pobla d’Arenós, la Pobla de Sant Miquel, Quatretondeta, Sacanyet, Segart, Sempere, Sorita, Terrateig, Tollos, Toràs, Torralba, Torre-xiva, Torrella, la Vall de Gallinera, Vallés, Vallibona i Xodos.

Dels 57 municipis que van començar el 2021 lliures de Covid-19, en aquesta última setmana han registrat casos Benigembla (2), Gaianes (1), la Vall d'Ebo (1) i Llocnou de la Corona (1).

També et pot interessar

stats