La Mutant i el Teatre El Musical reobrin a finals de juny

La Mostra de l’Audiovisual Valencià i el Festival de Titelles del Cabanyal seran les primeres propostes de la programació.

La Mutant és l’espai escènic que es troba al carrer de Joan Verdaguer de València
La Mutant és l’espai escènic que es troba al carrer de Joan Verdaguer de València

La Mutant i el Teatre El Musical (TEM) Cabanyal-Canyamelar, els dos teatres de la ciutat que gestiona l’Ajuntament de València, oferiran diverses propostes culturals per a finals de juny i el mes juliol. La programació començarà el 27 de juny a La Mutant amb la Mostra de l’Audiovisual Valencià, organitzada per Redacción Atómica, d’entrada gratuïta amb invitació, i el 3 de juliol al Teatre El Musical, amb el tercer Festival de Titelles del Cabanyal, amb la col·laboració del teatre de titelles La Estrella.

Pel que respecta als protocols de seguretat dels teatres municipals, aquests dos teatres municipals reobrin amb totes les mesures necessàries per a garantir la seguretat de professionals i espectadors.

Seguidament, en la programació de La Mutant trobarem el cicle de cinema Nova Animació Europea, del 30 de juny al 5 de juliol, amb una projecció diària a l’Aula de Cinema de la Universitat de València. Del 8 a l’11 de juliol, el Club Mutante acollirà demostracions de voging, hip-hop, dansa contemporània i aquelles manifestacions de dansa amb un vessant underground i convidats internacionals. I del 17 al 18 de juliol, es representarà un espectacle amb música, La teta calva, a càrrec d’El Muro, amb música de Carles Giner. Finalment, del 24 i 25 de juliol, en La Mutant se celebrarà la VI edició Tagomago Fest, una mostra de l’electrònica analògica com a mitjà d’exploració de territoris.

També et pot interessar

stats