Morella suspén tots els actes públics per l'augment de positius en Covid-19

Hi ha un brot amb almenys 10 positius per un soterrar i un relacionat amb el positiu d'un mestre de l'escoleta infantil.

Dues veïnes de Morella, aquest dijous
Dues veïnes de Morella, aquest dijous / À Punt NTC

A Morella hi ha actius actualment dos brots de coronavirus. El més gran té l'origen en un soterrar i la Conselleria de Sanitat ha confirmat que hi ha almenys 10 persones contagiades. El segon brot està relacionat amb el positiu d’un mestre de l'escoleta infantil i que ha obligat a tancar una de les aules del centre educatiu.

La xifra de contagiats podria augmentar, ja que les últimes proves PCR practicades a veïns confirmen la tendència a l'alça de positius i ja han donat nous contagis, segons ha indicat a À Punt l'alcalde de la capital dels Ports, Rhamsés Ripollés. Aquesta setmana han fet a Morella més de 40 PCR i encara han de fer-ne més perquè continuen actius els rastrejos.

Amb motiu de l'augment continuat de casos positius de coronavirus, que també es produeix en altres poblacions de la comarca, l'Ajuntament de Morella ha decidit suspendre tots els actes públics organitzats per als pròxims dies, els quals es reprendran quan la situació siga més favorable.

Des del consistori s'ha tornat a recordar a la ciutadania la importància de seguir les mesures de distància social, higiene i ús de la mascareta, així com mantindre la quarantena en el cas d'aquelles persones a les quals se'ls ha realitzat la prova PCR, independentment del resultat. A més, els Serveis Socials de Morella estan a la disposició de les persones que ho necessiten.

L'Ajuntament també ha aclarit que informarà, d'acord amb les autoritats sanitàries, de noves mesures en cas que siguen necessàries.

També et pot interessar

stats