L'immens equip humà que fa possible la vacunació massiva

Infermers, metgesses, administratius, personal de neteja i vigilants de seguretat coincideixen a dir que viuen una experiència única 

Membres dels equips de vacunació / À Punt NTC

Darrere de la campanya de vacunació massiva contra la Covid-19 a la Comunitat Valenciana hi ha un immens equip humà desplegat. À Punt ha parlat amb els i les professionals que la fan possible als quatre grans punt de vacunació d'Alacant, Elx, Castelló de la Plana i València.

Un treball intensiu que ha permés que al territori valencià s’hagen administrat vora dos milions de dosis de les vacunes, per la qual cosa el 80% dels valencians i valencianes majors de 60 anys ja han rebut la primera injecció contra la Covid. 

''Es un orgull poder ajudar''

Tots aquests profesionals coincideixen a dir que és un orgull poder ajudar amb el seu treball a protegir els ciutadans contra la Covid. És el que diuen Francesc Josep Mora, vigilant de seguretat; l’informàtic Emilio Villanueva; Ana Mínguez, doctora de Medicina Preventiva; les infermeres Nuria Alcaín, Ana María Martínez i Betlem Alborch, l’administratiu Marc Alfonso i la tècnica d'organització María Ángeles Vives.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha avançat aquest diumenge que s'esperen 185.000 dosis de la vacuna de Pfizer per a la pròxima setmana i també que continuaran arribant dosis de Moderna, AstraZeneca i Janssen.

També et pot interessar

stats