L'emotiu regal del fill a un pacient crític de Castelló

El jove interpreta una cançó de Joaquín Sabina per tal de contribuir a la recuperació de son pare, ingressat a l'UCI.

Un fill canta un tema de Sabina al seu pare ingressat en l'UCI
24 de març 2021 - 20:23

Guitarra a la mà, amb molta energia i bon humor, el fill d'un pacient crític a l'Hospital Provincial de Castelló li ha cantat a son pare la cançó 19 días y 500 noches, de Joaquín Sabina, per tal d'animar-lo i contribuir a la recuperació. L'habitació del pacient ingressat a la unitat de cures intensives s'ha convertit en un concert improvisat que ha culminat amb els emocionats aplaudiments del personal sanitari.

L'emotiu moment gravat a l'hospital castellonenc ha impactat en les xarxes socials pel potent missatge de vitalitat i amor que transmet. En el seu compte de Twitter, l'Hospital Provincial de Castelló ha volgut recalcar amb aquestes imatges la seua aposta per una sanitat "més pròxima i humana", i ha defensat que aquest tipus d'iniciatives "contribueixen a la recuperació del pacient". Un gest que alguns usuaris de la xarxa social han aplaudit: "Per aquestes coses val la pena la lluita i la defensa de la sanitat pública i universal", li responia un usuari.

A pesar que la major part dels indicadors de la pandèmia mostren una notable millora durant les últimes setmanes en tota la Comunitat Valenciana, els hospitals de la província de Castelló encara tenen 29 pacients ingressats per coronavirus, segons l'última actualització de dades de la Conselleria de Sanitat, dos d'ells a l'UCI.

També et pot interessar

stats