L'elit de l'arbitratge d'handbol no para

Els àrbitres internacionals han impartit un curs online de formació.

Els àbritres internacionals continuen amb la formació en línia
Els àbritres internacionals continuen amb la formació en línia / Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana

Els comités tècnics d'àrbitres de la Federació d'Handbol de la Comunitat Valenciana i de la Federació Madrilenya han organitzat aquest divendres "L'arbitratge no para 2.0", un taller en línia de formació arbitral, en què àrbitres de talla internacional han analitzat més de 100 jugades.

En aquesta formació, el president del comité tècnic d'àrbitres de la Comunitat Valenciana, Alfonso Bustelo, ha comptat amb la participació de l'àrbitre de l'Asobal Rafael García Mosquera, l'àrbitre de la IHF Ángel Sabroso, la parella arbitral, també internacional, formada per Andreu Marín Lorente i Ignacio García Serradilla, així com amb el cap dels àrbitres i regles de joc de la IHF Ramón Gallego.

Durant dues hores, els àrbitres han analitzat 102 vídeos amb diverses jugades que han arribat d'Espanya i també de països com Bolívia, Xile o l'Argentina. La treta ràpida de centre ha sigut de les més comentades. L'internacional García Serradilla, fins i tot, ha afirmat que "segurament, la IHF modificarà aquest concepte de la treta ràpida des del centre. Em consta que ho està estudiant".

També et pot interessar

stats