Els hotels valencians registren en la tercera setmana d'agost les millors dades d'ocupació des de la desescalada

Hosbec assegura que des d’ara comença un descens sostingut que portarà a tancar establiments.

Imatge d'arxiu de la platja de Benidorm
Imatge d'arxiu de la platja de Benidorm / Europa Press

Els hotels de la Comunitat Valenciana han registrat durant la tercera setmana d'agost, del 17 al 23 del mes, les millors dades d'ocupació des de la desescalada, amb una millora en totes les destinacions en relació amb la setmana anterior. Però la patronal Hosbec ha informat que les previsions ja anuncien el descens de la demanda. Els percentatges de cobertura de places oscil·len entre el 56% a les províncies de València i Castelló i el 70% a la Costa Blanca.

El president d'Hosbec, Toni Mayor, ha reconegut que la Comunitat Valenciana ja ha gaudit del millor que oferia aquesta temporada turística i, des d'ara, s'inicia un descens sostingut que portarà a tancar establiments durant el mes de setembre.

No obstant això, Mayor ha recordat que fer previsions en aquests escenaris més enllà d'una setmana “és arriscat”, ja que sosté que les ganes de viatjar “poden pegar la volta a algunes setmanes que s'anuncien fluixes en aquests moments”.

Hosbec confia que es puga controlar la situació sanitària a Espanya i que es puga reinstaurar una normalitat del trànsit internacional. Al seu parer, els turistes han demostrat que les ganes de viatjar estan “molt per damunt de qualsevol virus” i que, amb una seguretat sanitària controlada, es pot fer turisme sense que supose riscos greus.

També et pot interessar

stats