La Generalitat ofereix allotjament gratuït als turistes que s’aïllen per sospites de Covid-19

Turisme disposarà de dos hotels, a Benidorm i València, que seran d’ús exclusiu per als visitants en quarantena.

La Generalitat ofereix allotjament gratuït als turistes que s’aïllen per sospites de Covid-19
La Generalitat ofereix allotjament gratuït als turistes que s’aïllen per sospites de Covid-19

La Generalitat donarà cobertura gratuïta a tots aquells turistes que, davant sospites o confirmacions d’un contagi de coronavirus, hagen de realitzar un aïllament domiciliari en la Comunitat Valenciana.

Així, Turisme contractarà dos establiments, un a Benidorm per a aquelles persones que estiguen aïllades a les comarques del sud i un altre a la ciutat de València per a les allotjades a les comarques del nord i del centre, que seran d’ús exclusiu per a aquests turistes. La mesura, que compta amb una inversió de 280.000 euros, permet reduir les gestions que hagen de realitzar els turistes en cas de contagi.

Amb la iniciativa, el Consell vol reforçar la imatge del territori valencià com un destí segur i de qualitat, davant la possibilitat que una persona presente símptomes o tinga sospita d’un cas de Covid-19, oferint allotjament “amb totes les garanties” i sense cap cost. “Protegeix el nostre model i emet un missatge de confiança i credibilitat diferent", ha explicat el secretari autonòmic Francesc Colomer.

Aquesta mesura se suma a tots els protocols d'actuació que s'han aprovat en les últimes setmanes amb la col·laboració dels sectors turístics per a aplicar les mesures higienicosanitàries que garantisquen la seguretat d’aquelles persones que visiten la Comunitat Valenciana.

El Consell se suma així al govern de Canàries, que ofereix una pòlissa d'assistència en viatge per a tots els turistes que viatgen a les illes, siguen estrangers o nacionals, i que cobreix les incidències relacionades amb la Covid-19, com ara les despeses mèdiques o les repatriacions sanitàries.

També et pot interessar

stats