La falta de dosis compromet l'inici de la vacunació massiva

Els quatre centres de vacunació massiva funcionaran dilluns i dimarts a l'espera que arriben més vacunes

El conseller de Transport i la de Sanitat visiten els "vacunòdroms" de les comarques del sud
El conseller de Transport i la consellera de Sanitat visiten els centres de vacunació massiva de les comarques del sud / Generalitat
18 d'abril 2021 - 13:48

Aquest dilluns comença la campanya de vacunació massiva amb menys dosis, 185.000, quan les últimes dues setmanes en van arribar més de 200.000. Les inoculacions dels preparats contra la Covid-19 es repartiran per 70 punts de la Comunitat Valenciana, entre els quals hi ha els quatre centres de vacunació massiva d'Alacant, Castelló de la Plana, Elx i València que en principi, només estaran operatius dilluns i dimarts.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha visitat aquest diumenge juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, els dos punts de vacunació massiva a les comarques del sud, la Institució Firal Alacantina (IFA) i la Ciutat de la Llum. Allà, España ha presentat el servei especial de transport gratuït que la Generalitat posarà a disposició de les persones citades per a vacunar-se per a desplaçar-se a aquests espais.

Ahir el conseller de Transport va presentar el mateix servei a les comarques del nord, que connectarà diverses localitats amb l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló de la Plana d'una forma "fàcil, còmoda i segura" per a garantir que tota la ciutadania puga acudir a la seua cita per a immunitzar-se. 

També et pot interessar

stats