Els Estats Units superen els 20 milions de contagis per Covid-19

La meitat dels contagis s'han registrat des del 9 de novembre.

Els Estats Units superen els 20 milions de contagis per Covid-19
Els Estats Units superen els 20 milions de contagis per Covid-19

Els Estats Units han superat aquest divendres els 20 milions de casos confirmats per coronavirus, que suposen quasi el 24% del total de contagiats al món.

La meitat d'aquests contagis s'han registrat des del 9 de novembre, en una prova del dràstic rebrot que viu el país del món més afectat per la pandèmia en termes absoluts, el qual ha acabat l'any amb rècords de morts i hospitalitzacions per la Covid-19.

De fet, la xifra de casos als Estats Units és quasi el doble de la del segon país amb més contagis al món, l'Índia, que acumula 10.286.709 infeccions, segons la mateixa font.

Els pronòstics per als primers mesos de 2021 són poc encoratjadors, sobretot després d'arribar al país la variant britànica del virus, de la qual s'han registrat casos en tres estats: Colorado, Califòrnia i Florida.

Davant d'aquest panorama, molts s'aferren a l'esperança de la vacuna, però la campanya d'immunització, que va començar el 14 de desembre, ha anat molt més lenta del que havia pronosticat el govern del president ixent, Donald Trump.

També et pot interessar

stats