Educació activa un portal col·laboratiu amb material didàctic

Rebost Digital ofereix recursos i eines digitals per a facilitar al professorat l’ensenyament a distància de l’alumnat.

Educació activa un portal col·laboratiu amb material didàctic
Educació activa un portal col·laboratiu amb material didàctic

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha posat en marxa el Rebost Digital (ReDi), un portal col·laboratiu que comença amb 572 recursos i eines digitals per a facilitar al professorat l’ensenyament a distància de l’alumnat per la situació de suspensió temporal de l’activitat acadèmica presencial a causa de la crisi del coronavirus.

El ReDi és una iniciativa que té “el suport de molts professors i professores treballant en xarxa i que naix amb l’objectiu d’ajudar mestres i professorat a acompanyar l’alumnat en la seua formació a distància”.

La directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, Margarida Castellano, ha explicat que el ReDi és “un repositori col·laboratiu on el professorat pot trobar propostes de treball per a totes les etapes educatives i que ha sigut dissenyat des d’unes premisses d’inclusió, d’innovació i de construcció de la ciutadania digital”.

A més, ha subratllat que es tracta “d’un rebost viu, que creixerà i s’adaptarà amb les aportacions que ens faça arribar el professorat”. Així, el portal inclou la pestanya “Vols afegir algun recurs?” a través de la qual el professorat pot enviar per correu electrònic (innovacio@gva.es) la seua pròpia proposta de continguts i recursos digitals.

L'accés a ReDi es realitza a través del següent enllaç: http://www.rebostdigital.gva.es.

També et pot interessar

stats