Dues persones sancionades a Alacant per la venda ambulant de mascaretes

La Policia Local ha hagut de precintar els accessos al castell de Santa Bàrbera per a dissuadir els esportistes.

Mascaretes contra el Covid-19 en una imatge d'arxiu
Mascaretes contra el Covid-19 en una imatge d'arxiu

La Policia Local d'Alacant ha alçat actes de sanció a dues persones per la venda ambulant, amb un vehicle, de mascaretes. Les oferien a 43 euros la peça.

Els agents també han tancat i han iniciat un expedient sancionador contra sis cafeteries, un restaurant, una perruqueria i tres bars. Així mateix han clausurat un establiment de telefonia al centre de la ciutat que venia mascaretes.

Segons ha informat la Regidoria de Seguretat en un comunicat, al llarg d’aquest primer dilluns laboral en estat d’alarma la Policia Local ha alçat més de trenta actes de sanció i ha dissolt diverses reunions en la via pública. També ha intervingut per a traure un grup de joves que estaven jugant a bàsquet a l'interior d'un centre escolar.

De la mateixa manera, s'han identificat i s'ha alçat acta a ciutadans que havien eixit a practicar esport, sobretot a les zones costaneres, fins al punt que ha sigut necessari tancar i precintar els accessos i pujades al castell de Santa Bàrbera.

Els policies locals patrullen a peu, informen a través de la megafonia dels vehicles per tota la ciutat i en quads per les platges, on també s’han identificat i s'han sancionat persones que havien eixit a passejar.

També et pot interessar

stats