Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Dispositiu de vigilància a Dénia per a previndre desplaçaments no autoritzats el pont de l'1 de Maig

6 min.

La Policia Local de Dénia, a la Marina Alta, ha organitzat un dispositiu de vigilància i control per tal de previndre desplaçaments no autoritzats durant aquest pont de l'1 de Maig.

En aquest dispositiu col·laboraran la Policia Local i la Policia Nacional i vigilaran l'entrada de Dénia que té l'accés directe des de l'autovia, segons ha explicat l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt a Les notícies del matí. A més, ha avançat que utilitzaran "un dron que s'incorporarà aquesta vesprada i el divendres per a evitar que s'accedisca per altres costats i camins secundaris".

Per Setmana Santa, residents d'altres comunitats autònomes que tenen una segona residència a Dénia es van botar les mesures de confinament decretades per l'estat d'alarma i es van desplaçar fins a Dénia. Encara que, segons ha matisat l'alcalde, les dades del fem i aigua per Setmana Santa no va variar gens, per la qual cosa "alguna família va vindre però no hi va haver una entrada massiva".

En aquest sentit, ha destacat que el veïnat de Dénia en la gran majoria ha complit les mesures i, segons un estudi dels moviments dels mòbils de la Generalitat, el compliment era d'un 96%, "una de les dades més altes de la Comunitat Valenciana".

Mercat d'aliments

D'altra banda, Grimalt ha assenyalat que aquest divendres no obrirà el mercat per ser festiu. Ho farà el 8 de maig i l’han canviat d'ubicació a un carrer més ample per a complir les mesures de seguretat i estar més separats.

Contingut no disponible
stats