Dos milions de valencians i valencianes ja han sigut vacunats

Més d’un 50% de la població té protecció contra la Covid-19, perquè ha rebut alguna dosi de la vacuna o perquè ha superat la malaltia

Dues persones sexagenàries reben la segona dosis de Pfizer en el centre de vacunació instal·lat a la Ciutat de le Arts i les Ciències de València
Dues persones sexagenàries reben la segona dosis de Pfizer en el centre de vacunació instal·lat a la Ciutat de le Arts i les Ciències de València / Biel Aliño (Efe)

La Comunitat Valenciana ha superat aquest divendres la xifra de dos milions de persones vacunades amb almenys una dosi amb la vacuna contra la Covid-19. En total, són ja 2.008.992 persones. Al mateix temps, hi ha 1.048.494 persones amb la pauta completa (dues dosis per Pfizer, Moderna i AstraZeneca i una monodosi amb Janssen). Per províncies, la que més pautes acumula és la de València, amb 534.358, seguida de la d’Alacant, amb 385.417, i la de Castelló, amb 128.719. 

Més d'un 50% de la població està protegida contra el coronavirus, bé perquè ha rebut alguna de les dosis de la vacuna o perquè ha superat la malaltia, que arriben a 394.939.

Aquestes dades es coneixen coincidint amb una incidència que continua a la baixa amb un 65% dels municipis de la comunitat sense nous casos positius notificats les últimes dues setmanes. Des de l’última actualització, no s’ha notificat cap mort i l’ocupació a les UCI continua per davall del risc alt, amb 28 persones ingressades. 

També et pot interessar

stats