La Comunitat Valenciana registra la xifra de contagis diaris més baixa en 8 mesos

Les persones ingressades baixen de 100 a les UCI i, per tercera vegada aquest mes, no hi ha defuncions ni positius en residències.

Persones passejant amb mascareta al carrer Xàtiva de València
Persones que passegen amb mascareta al carrer de Xàtiva de València / À Punt NTC

La Comunitat Valenciana registra aquest dimarts dades positives sobre l'evolució de la pandèmia. Així, la Conselleria de Sanitat Universal ha notificat hui 29 nous casos de coronavirus, la xifra més baixa en 8 mesos, ja que l'última dada pareguda es va registrar el 15 de juliol, moment en què es van notificar 23 contagis diaris.

Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 2 a la de Castelló, 17 a la d'Alacant i 10 a la de València. Amb tot, la xifra total de positius se situa a hores d’ara en 385.271 persones. 

D’altra banda, s’han registrat 9 defuncions des de l’última actualització, cosa que fa que el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia siga de 7.146 persones. També s’han notificat dos nou brots, tots dos d’origen social. 

Les UCI baixen de 100 persones ingressades 

Segons les dades comunicades per la Conselleria de Sanitat Universal, actualment els hospitals valencians tenen 421 persones ingressades: 24 a la província de Castelló, 195 a la d’Alacant i 202 a la de València.

Quant a les UCI, baixen de 100 de persones ingressades (concretament, 98) per primera vegada des del 16 d'octubre, quan es van notificar 84 persones a les unitats de cures intensives. S’han notificat 7 persones a les unitats de cures intensives de la província de Castelló, 41 a les d’Alacant i 50 a les de València.

Tercera vegada a març sense contagis i positius a les residències

Aquest dimarts, a més, és la tercera vegada en el mes de març que no es registren contagis ni positius nous en residències, ja que la setmana passada ni dijous ni divendres se'n registraren tampoc. Des de l’última actualització, els casos positius en residències de majors s’han reduït a tres i no hi ha casos ni en centres de menors ni en centres de diversitat funcional.

Amb tot, es troben sota vigilància activa de control sanitari dues residències a la Comunitat Valenciana, una a la província d’Alacant i l'altra a la de València. 

També et pot interessar

stats