La generació del baby boom es vacuna entre la por i la satisfacció per la sensació de seguretat

Les persones nascudes entre 1962 i 1970 han començat a rebre la vacuna amb satisfacció i alegria, i també amb una mica de por

Testimonis persones vacunades de 50-59 anys

Continua la campanya de vacunació massiva a la Comunitat Valenciana amb l’inici d’una fase decisiva: la vacunació de la generació del baby boom, persones entre 50 i 59 anys, que és la més nombrosa.

Aquestes persones, nascudes entre el 1962 i el 1971 han començat aquest dilluns a rebre les vacunes de Pfizer, Moderna o Janssen segons disponibilitat i, en general, la resposta ha sigut molt positiva.

Les persones amb què ha parlat À Punt coincideixen que, malgrat la por i la inseguretat, cal vacunar-se perquè és l'única forma d’avançar en el camí cap a la fi de la pandèmia.

Així, el veí de Benifairó de les Valls, Juan Pedro Querol Montañana, assegura que es vacuna perquè li toca i que no li importa quina vacuna li posen, mentre que Paqui Soriano, de Sagunt, explica que està molt contenta que per fi comencen a vacunar la seua franja d’edat. 

L’alcalde de Benifairó de les Valls, Antonio Enrique Sanfrancisco Messeguer, ha aprofitat que ha rebut la primera dosi per a recordar que, en la lluita contra el coronavirus, necessitem la col·laboració de tots i totes i vacunar-se és el primer pas. “L’administració ja ha fet el que havia de fer i ara ens toca a nosaltres”, ha indicat. 

Què passa amb les persones vacunades amb AstraZeneca?

Aquesta vesprada, la Universitat Carlos III farà públiques les seues conclusions de l’informe sobre la vacunació amb AstraZeneca i què fer amb les persones que han rebut ja la primera dosi d’aquesta vacuna. Aquest informe es votarà en la reunió del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut que tindrà lloc aquest dimarts.

També et pot interessar

stats