Les comarques del nord distribueixen aliments i productes d’higiene per al veïnat més vulnerable

La Diputació de Castelló destina 120.000 euros per a entregar els kits als municipis de menys de 6.000 habitants.

Repartiment de material, en una imatge d'arxiu
Repartiment de material, en una imatge d'arxiu / @CruzRojaCS

A les comarques del nord es posa en marxa el Pla Respon contra la Covid-19, que garantirà l’entrega d’aliments no peribles i de productes bàsics d’higiene a les persones en situació de vulnerabilitat. La distribució d’aquests kits començarà la pròxima setmana en els municipis de menys de 6.000 habitants.

Es tracta d’una iniciativa dirigida a malalts crònics, persones majors de 65 anys i menors de 16 anys amb risc de vulnerabilitat. “Estem treballant per a oferir el major servei possible a les persones en situació de vulnerabilitat, de manera molt especial en els pobles més menuts. Hem de fer tot el que estiga a les nostres mans per tal d’arribar on els ajuntaments no poden”, ha explicat als micròfons d’À Punt Patricia Puertas, vicepresidenta de la institució provincial i responsable de l’Àrea de Benestar Social.

El pla, que també preveu el servei de medicines a domicili i l’acompanyament en soledat, està implementat per la Creu Roja amb una aportació de 120.000 de la Diputació de Castelló.

També et pot interessar

stats