Chocolates Valor apuja el 20% el sou de la plantilla en l'estat d'alarma

L'empresa també ha donat 300.000 euros per a finançar la investigació sobre la Covid-19 i comprar material sanitari per a hospitals.

Troç de xocolate
Troç de xocolate / Twitter (@chocolatesvalor)

Chocolates Valor ha anunciat que augmentarà el 20 per cent el sou de la plantilla que opera a les fàbriques de la Vila Joiosa i Ateca mentre dure l'estat d'alarma, en reconeixement a la seua labor en aquest període.

L'empresa alacantina ha comunicat que també ha fet una donació de 300.000 euros per a finançar la investigació per a combatre la Covid-19 i adquirir material sanitari per als principals hospitals alacantins i espanyols.

Del total, 100.000 euros finançaran les estratègies d'investigació per a lluitar contra el SARS-CoV-2 impulsades per l'Institut d'Investigació Sanitària i Biomèdica d'Alacant.

La resta dels diners, 200.000 euros, es dedicaran a la compra de material sanitari prioritari i a la donació de productes com EPI, que ja han començat a distribuir-se en els principals hospitals de les comarques alacantines.

El repartiment de productes també es realitzarà en diferents punts de l'estat espanyol per a donar cobertura a les necessitats dels col·lectius implicats en l'ajuda en aquesta emergència sanitària.

També et pot interessar

stats