Cent xiquets d'infantil en quarantena per quatre positius en una escola de Gandia

Els contagiats pertanyen a quatre classes diferents del col·legi Escola Pia

Façana del col·legi Escola Pia de Gandia
Façana del col·legi Escola Pia de Gandia / À Punt NTC

Quatre aules d'infantil del col·legi Escola Pia de Gandia han hagut de ser confinades després del positiu en coronavirus de quatre xiquets, un per cada aula. Es tracta d'una situació que afecta vora uns 100 alumnes que no podran acudir a classe durant diversos dies.

Les aules d'infantil són considerades grups de convivència estable, el protocol del qual estableix que s'ha de confinar tota una classe en cas de registrar-se un positiu.

El director del col·legi ha confirmat que, aquest diumenge, la resta d'alumnes més el professorat i els familiars es faran les proves PCR a l'Hospital de Gandia per a determinar si hi ha algun contagiat més entre ells.

A la Comunitat Valenciana s'han detectat en les últimes 24 hores 47 brots, dels quals destaquen els focus de Quart de Poblet, Alaquàs i València. Aquesta jornada va deixar també la segona pitjor dada de contagis des que va començar la pandèmia, amb 1.606 casos nous. D'aquests, 242 es van registrar a la província de Castelló, 587 a la d'Alacant i 777 a la de València.

També et pot interessar

stats