Catarroja sol·licita al Consell que garantisca el tancament perimetral de Massanassa

El consistori tanca jocs infantils, zones esportives i instal·lacions culturals, esportives i d'oci.

Façana de l'Ajuntament de Catarroja
Façana de l'Ajuntament de Catarroja / Ajuntament de Catarroja

L'alcalde de Catarroja (Horta Sud), Jesús Monzó, ha sol·licitat al Consell que reforce els controls d'accés als municipis veïns d'Alfafar, Massanassa, Benetússer i Sedaví, per a garantir el tancament perimetral decretat dijous passat i evitar l'entrada al municipi de la població confinada.

Així mateix, la Junta de Govern Local, presidida per Monzó i la vicealcaldessa, Lorena Silvent, ha pres una sèrie de mesures per a reforçar la seguretat, entre les quals hi ha el tancament de jocs infantils, zones esportives i instal·lacions culturals, esportives i d'oci, així com la suspensió de qualsevol activitat en aquestes, segons ha indicat l'Ajuntament en les xarxes socials.

D'altra banda, la biblioteca no estarà operativa, a excepció dels serveis de préstec i devolució de llibres, que es faran amb cita prèvia. A més, el consistori ha acordat limitar la capacitat al cementeri a 25 persones, augmentar la neteja al voltant d'escoles, instituts, el centre de salut, residències, mercat, ajuntament, farmàcies i supermercats.

També et pot interessar

stats