Castelló redueix a la meitat el transport públic des de divendres

Es mantindran les connexions bàsiques amb els centres de salut i els hospitals.

Castelló redueix a la meitat el transport públic des de divendres
Castelló redueix a la meitat el transport públic des de divendres

L'Ajuntament de Castelló activarà a partir d'aquest divendres un servei especial de transport públic amb autobús, que redueix en poc més del 50% el servei ordinari que es presta fins ara, seguint les directrius contra el coronavirus.

Les connexions bàsiques amb els centres de salut i els hospitals es mantindran, tot i que deixen d’estar operatives 9 de les 19 línies i s'amplien les freqüències de pas. "Amb aquesta mesura pretenem contribuir en la mesura que siga possible a frenar les possibilitats de contagi", ha explicat el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes.

Així, a partir del divendres i fins a nova orde, del dilluns al diumenge només quedaran actives les línies L1, L2, L4, L6, L7, L8, L9, L10, L16 i L18, amb una freqüència de pas de 60 minuts, tret d'una, la L7, en què serà de 90 minuts. A més, només es podrà accedir als autobusos per la porta posterior.

La recomanació general és que no s'utilitze el transport públic urbà si no és estrictament necessari i se'n limite l'ús, sobretot entre els grups vulnerables.

També et pot interessar

stats