Casado demana a Sánchez un pla de rebaixes fiscals per al turisme

El líder del PP també reclama permetre la mobilitat interprovincial a partir de juny.

Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso, aquest dissabte a Madrid
Pablo Casado i Isabel Díaz Ayuso, aquest dissabte a Madrid / David Mudarra (PP)

El líder del Partit Popular, Pablo Casado, ha reclamat aquest dissabte al govern que presideix Pedro Sánchez un pla de rebaixes fiscals per al turisme i alçar les restriccions de mobilitat interprovincial a partir de juny i juliol, tal com demana el sector.

“El govern ha d’ajudar el sector turístic”, ha dit Casado, per a qui no es pot donar per perdut l’any dient a les empreses turístiques que fins al 31 de desembre han de tindre tancats els seus establiments i poden acollir-se a un ERTO.

El líder del PP ha fet aquestes declaracions després de reunir-se amb la patronal del turisme, Exceltur, i amb la del sector de l’hoteleria. També ha visitat el Room Mate Oscar Hotel en companyia de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, un dels 22 hotels habilitats per aquesta autonomia per al descans de professionals sanitaris i treballadors i treballadores de sectors essencials.

Casado ha recordat que el turisme representa el 13% del PIB de l’estat espanyol i quasi un 14% de l’ocupació de tot el país. “Hi ha en joc 150.000 milions d’euros si aquest sector no es va desescalant amb tests massius, material de protecció i amb la confiança d’un país que aposta per un dels seus sectors fonamentals”, ha recalcat el líder dels populars.

També et pot interessar

stats