Benigànim nega un nou brot amb 15 positius i afirma que són de l'anterior

L'Ajuntament explica que és un error de la Conselleria de Sanitat i demana que la qüestió s'aclarisca al més prompte possible.

Persones esperant aquest dilluns a fer-se la prova en el pavelló municipal de Benigànim
Persones esperant aquest dilluns a fer-se la prova en el pavelló municipal de Benigànim / À Punt NTC

L'Ajuntament de Benigànim ha negat la informació facilitada aquest divendres per la Conselleria de Sanitat en la qual s'anunciava un brot de 15 positius per coronavirus d'origen laboral a la localitat. Des del consistori s'afirma en un comunicat que aquestes 15 persones "pertanyen al brot de 24 detectat la setmana passada".

Segons expliquen, han contactat amb les institucions responsables i s'ha detectat que és "un error dels ítems de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública". És per això que l'alcaldessa de Benigànim, Amparo Canals, ha demanat que aquesta qüestió s'aclarisca al més prompte possible.

El focus, el més gran detectat a la Comunitat Valenciana durant el passat cap de setmana té origen tant social com laboral. Nou dels infectats formen part de la plantilla de l'Ajuntament de Benigànim i les autoritats sanitàries van començar aquest dilluns a fer proves PCR a totes aquelles persones que han estat en contacte amb algunes de les 24 contagiades.

També et pot interessar

stats