Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Benigànim espera els resultats de les vora 200 PCR fetes al veïnat per a determinar la magnitud del brot

9 min.

Almenys 24 persones contagiades de Covid-19 i 196 proves PCR. Benigànim espera els resultats de les anàlisis per a saber quants positius hi ha en el brot. Segons ha explicat l'alcaldessa del municipi, Amparo Canals, en una entrevista en Les notícies del matí, els primers resultats podrien saber-se aquest dimecres 26 d'agost a migdia. Mentrestant, la regidora ha demanat a la ciutadania "paciència i tranquil·litat".

"El temor continua ahí, el bitxo continua, esperem que no hi haja molts positius; caldrà estar a casa i recuperar-se", ha assenyalat l'alcaldessa. El brot es va detectar després que una treballadora del consistori presentara símptomes i es fera la prova. La mateixa regidora se l'ha feta, de la mateixa manera que la resta de membres de la seua família. A més, com a mesura preventiva, el consistori continuarà tancat, fins que es determine la magnitud del cas.

El municipi de la Vall d'Albaida ha extremat les mesures de seguretat. Un exemple és la suspensió dels actes previstos per al dia gran de les festes, el dia del Crist. De moment, la major part de les persones contagiades són asimptomàtiques i no han desenvolupat la malaltia.

Contingut no disponible
stats