Aquest contingut ja no està disponible per veure.

Les agències de viatges veuen molt positiu l'alçament de la quarantena als turistes estrangers al juliol

9 min.

Les agències de viatges consideren molt positiu els passos que ha fet el govern a favor d'una tornada a la normalitat de l'activitat turística, com ara la finalització al juliol de la quarantena obligatòria per als viatgers residents a l'estranger. Així ho ha destacat en Les notícies del matí Miguel Jiménez, president de l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatge (Aevav).

Segons Jiménez, s'estaven llançant “missatges contradictoris” per part del govern, ja que “no tenia sentit” que el turista guardara una quarantena de 14 dies quan igual les seues vacances són inferiors. “És una bona notícia, perquè cal tindre en compte que l'any passat 84 milions de turistes van visitar el nostres país i la majoria a l'estiu”, afirma.

D'altra banda, el president del sector ha ressaltat que la majoria de les agències són presencials i encara es troben situació de “cessament d'activitat”. Estan esperant que els hotels i restaurants recuperen l'activitat “perquè no tenim productes fins i tot per a vendre”. A més, ha posat en dubte l'augment de les reserves en les agències en línia i creu que la gent està fent més consultes que reserves en ferm.

Per a aquest estiu, Miguel Jiménez afirma que el sol i la platja continuaran sent el principal reclam amb les destinacions clàssiques de Peníscola, Benidorm, Gandia o Cullera, però preveu un augment del turisme d'interior “en oferir espais oberts i un distanciament més gran”.

Contingut no disponible
stats