Més de 4.400 persones s'han vacunat en els punts d'immunització sense cita prèvia aquesta setmana

La campanya de vacunació també continua desenvolupant-se als centres sanitaris

Hospital General Universitari de Castelló
L'Hospital General Universitari de Castelló, un dels centres de vacunació sense cita prèvia / À Punt NTC

4.412 persones han acudit aquesta setmana als vint-i-dos punts de vacunació sense cita prèvia que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha activat en diferents punts del territori per a agilitzar la vacunació contra la covid.  

Aquesta iniciativa busca que les persones pendents d'alguna dosi puguen completar la pauta establerta. Durant tot l'estiu s'aniran activant nous punts de vacunació a tota la Comunitat Valenciana. 

El conseller de Sanitat, Miguel Mínguez, ha agraït la "responsabilitat i solidaritat" de les persones que s'han apropat a aquests espais d'immunització i ha remarcat que "la pandèmia segueix i la vacuna és la millor eina per a protegir-nos". 

El titular de Sanitat també ha recordat la importància de mantindre les mesures de protecció enfront del coronavirus, com ara l'ús responsable de la mascareta, la higiene de mans, la ventilació i respectar la distància de seguretat, especialment en entorns de risc.

A més dels punts de vacunació sense cita prèvia, la campanya de vacunació continua desenvolupant-se als centres sanitaris. Així doncs, qualsevol ciutadà que necessite vacunar-se pot tant contactar amb el seu centre de salut com acudir a un dels punts de vacunació sense cita prèvia.

 

També et pot interessar

stats