25.07.2020 | Víctor Pérez: “Dos de cada tres pimes del sector de l'oci desapareixeran entre setembre i octubre”

El president de FOTUR adverteix que “ni l’oci, ni cap sector resistirà un nou tancament”.

25.07.2020 | Víctor Pérez: “Dos de cada tres pimes del sector de l'oci desapareixeran entre setembre i octubre”

Les restriccions per a controlar la pandèmia tenen en el punt de mira l'oci nocturn, on s'ha registrat un gran nombre de rebrots. L'alcalde de València i el de Dénia ja han sol·licitat que es tanquen aquests negocis, com ja s'ha fet a Gandia.

El president de la Federació de l'Oci, Turisme i Festivals de la Comunitat Valenciana (FOTUR), Víctor Pérez, en una entrevista a À Punt Notícies, ha assegurat que “ni l’oci, ni el sector ni cap tipus de gremi, resitirà un nou tancament” i que “si el tancament de l’oci fora la solució a la pandèmia, ho faríem com ho vam fer 48 hores abans que es decretara l’estat d’alarma”.

Pérez ha explicat que a hores d’ara, des de discoteques fins als bingos, salons de bodes o empreses de pirotècnia, estan recopilant dades sobre l’impacte econòmic d’un nou tancament i que la xifra “podria fer por”. A més, ha advertit que entre setembre i octubre, dos de cada tres pimes del sector desapareixeran. “Només el 10 per cent dels locals han obert i ho han fet amb un terç de l’aforament. Estaven sense gasolina i ara no tenen diners per a repostar”, ha lamentat.

El president de FOTUR s’ha mostrat totalment a favor del règim sancionador aprovat per la Generalitat i que aquest dissabte ha entrat en vigor, ha insistit que el sector està col·laborant amb les institucions sanitàries des del primer moment i ha plantejat com a mesura addicional de seguretat, la recopilació de les dades personals dels clients que acudeixen als locals d’oci.

També et pot interessar

stats