Vols participar en ‘Duel de veus’?

El talent xou d'À Punt Mèdia busca la millor veu de la Comunitat Valenciana. Si creus que pot ser la teua, telefona ara al 627 044 468

Participa en 'Duel de veus'
Participa en 'Duel de veus'
09 de març 2022 - 12:59

La segona edició de Duel de veus ja està en marxa! Demostra la teua passió per la música i forma part del càsting. Tan sols necessites ganes de passar-ho bé i de convertir-te en el nou fenomen musical de la Comunitat Valenciana. O deixaràs passar l'oportunitat? Telefona ara al 627 044 468!

Busquem deu concursants, que competiran en dos equips (blau i taronja) en duels temàtics i en duels grupals. Tots voldran arribar a la final, però només els sis millors seran els finalistes i només un guanyarà Duel de veus. En la pista central estareu en companyia de la presentadora, Àlex Blanquer, que torna a ser la perfecta mestra de cerimònies, i tres membres del jurat, encarregats de valorar i puntuar les vostres actuacions. Enguany el jurat estarà compost per Samantha i Sole Giménez, que tornen a ocupar les seues posicions privilegiades, i completa la tercera butaca Pere Aznar, presentador, còmic, pare de família i cara més que coneguda de la televisió d’àmbit nacional i autonòmic amb programes com Assumptes interns o Late Motiv d’Andreu Buenafuente. Espectacle i bon rotllo garantits!

Participa!

També et pot interessar

stats