Com és per dins un hotel per a infidels?

No deixen cap rastre en la reserva ni en el pagament de l'habitació i no existeix cap contacte visual amb el client

Bérnar Giménez visita l'hotel Loob de Mislata, inspirat en '50 ombres de Grey' i especialitzat a conservar l'anonimat de la clientela / 'Zoom'

Segons el web The Richest, Espanya és l'octau país més infidel del món i segons el web Ashley Madison, Alacant ocupa el 17é lloc i Castelló de la Plana el 12é en el top vint del rànquing de la infidelitat espanyola i València està en primera posició.

Entrevistem Christoph Kramer, director del portal de cites per a persones casades Ashley Madison
Entrevistem Christoph Kramer, director del portal de cites per a persones casades Ashley Madison / 'Zoom'

En Zoom hem parlat amb Christoph Kramer, director d'aquest portal de cites per a persones amb parella i diu de València que "és la capital de la infidelitat de tot el país". Aquest portal que existeix des de fa 20 anys, està present en més de 50 països i acaben d'arribar als 65 milions d'usuaris a escala mundial. "160.000 d'aquests usuaris són de la Comunitat Valenciana", diu Kremer, que assegura que "8 de cada 10 dels usuaris no han pensat mai a divorciar-se, només necessiten algú més per a certes coses, sexuals o emocionals". Les enquestes internes del portal ratifiquen que les persones adúlteres no se senten necessàriament malament amb la parella.

Per a aquest tipus de persones amb relacions extramatrimonials existeixen una varietat d'hotels que afavoreixen la fantasia, però que, per damunt de tot, garanteixen la discreció. Algunes de les condicions clau són el check in i el check out sense cap contacte amb ningú, també a l'hora de demanar serveis extra com el de restauració o algun producte de la jogueteria eròtica: "S'entrega amb un passaplats, sense cap contacte visual amb el client".

El poltre i l'engrunsador són els protagonistes de l'habitació Grey de l'hotel Loob de Mislata
El poltre i l'engrunsador són els protagonistes de l'habitació Grey de l'hotel Loob de Mislata / 'Zoom'

Així ens ho conta Juan Antonio Cid, gerent de l'hotel Loob a Mislata. Bérnar Giménez, presentador de Zoom, ha visitat aquest hotel, inspirat en 50 ombres de Grey i ha descobert alguns dels seus serveis bàsics: parets encoixinades, televisió de 50 polsades, espill al sostre, jacuzzi, un llit de 2x2 metres, poltre per a jocs sexuals amb anelles, un engrunsador ajustable a diferents alçades i una creu de sant Andreu. "Una creu de sant Andreu", pregunta Bérnar. "Fa referència a la postura que adopta el client", aclareix el gerent.

Juan Antonio Cid, gerent de l'hotel Loob, mostra a Bérnar què vol dir la creu de sant Andreu
Juan Antonio Cid, gerent de l'hotel Loob, mostra a Bérnar què vol dir la creu de sant Andreu / 'Zoom'

El preu de l'habitació fluctua entre els 140 i els 230 €. La privacitat es manté en tot moment com a prioritat. Tant és així que el pagament no es veu reflectit en el compte bancari: "Té una raó social que res té a veure amb el nom comercial ni amb un hotel". I a més, no existeixen les zones comunes: "No es pot passejar per l'hotel", qualsevol servei es demana per telèfon.

També et pot interessar

stats