València és la ciutat amb més infidels d'Espanya, a l'hivern

Castelló de la Plana ocupa el 12é lloc i Alacant el 17é en el top vint del rànquing de la infidelitat, segons l'estudi d'una web de cites per a casats

Una parella en el llit mentre una persona observa des de la porta
Una parella en el llit mentre una persona observa des de la porta / Shutterstock

Vols saber quines són les ciutats on més s'avivarà la flama de la infidelitat aquest hivern? La web de cites per a casats Ashley Madison ha elaborat un estudi amb les ciutats de la geografia espanyola amb la concentració més alta d'infidels en relació amb la població durant la temporada hivernal.

Si en els últims estius una ciutat catalana s'havia emportat el guardó, la campiona amb l'arribada del fred és València. Catalunya, no obstant això, es queda amb el títol de la comunitat amb major nombre de ciutats infidels en el top vint: sis en total.

Per tant, València es posiciona en el primer lloc de la ciutat més infidel hivernal. Per davall de València es troben Girona i Barcelona, i la quarta és la capital estatal, Madrid.

El web destaca que mentre que les temperatures estan baixant, estem cada dia més amb ganes d'afecte. “Arriba el fred i, com a conseqüència, el desig de més intimitat. Però, què passa si la teua parella no te la dona?”, comenta Christoph Kraemer, director europeu d'Ashley Madison. La resposta: “La gent comença a buscar alternatives i València serà un destí favorit aquest hivern per a tindre una aventura calorosa”.

"València serà un destí favorit aquest hivern per a tindre una aventura calorosa” Christoph Kraemer - Director europeu d'Ashley Madison

Extremenys i manxecs, els més fidels

Com altres anys, Andalusia ens continua demostrant que és de les comunitats autònomes menys infidel, amb tan sols dues ciutats en el rànquing: Sevilla i Granada.

Però sense dubte els més fidels segons aquest rànquing han sigut els extremenys i els manxecs, ja que no tenen ni una sola ciutat en la llista.

Gràcies a aquest mapa, destaca Kraemer, "ja sabem on hi ha més possibilitats de tindre una aventura hivernal per a resguardar-nos del fred". 

Top vint de ciutats amb més infidels

 1. València
 2. Girona
 3. Barcelona
 4. Madrid
 5. Tarragona
 6. Sabadell
 7. León
 8. Granada
 9. Alcalá de Henares
 10. Sant Sebastià
 11. Santander
 12. Castelló de la Plana
 13. Bilbao
 14. Alcobendas
 15. Alcorcón
 16. Sevilla
 17. Alacant
 18. Vigo
 19. Lleida
 20. Terrassa

També et pot interessar

stats