El top 5 dels directes més divertits i bojos d'À Punt en 2021

L'especial de Cap d'Any de Tap Zàping va destacar els directes més marcians d'À Punt

Selecció dels directes més divertits d'À Punt en 'Tap Zàping'
Selecció dels directes més divertits d'À Punt en 'Tap Zàping'
04 de gener 2022 - 22:57

Així va acomiadar el 2021 'Tap Zàping', el programa de zàping que resumeix i selecciona setmanalment, en clau d'humor, els continguts d'À Punt Mèdia.

Aquest rànquing dels directes més destrellatats de la televisió d'À Punt en el 2021, et farà plorar de riure. Les rialles estan garantides. Para atenció!

En el número 5, "Robatori Interruptus"

María José Martín Jarques, presidenta de l'associació Orriols Conviu, va viure un moment surrealista el passat 9 de setembre de 2021 mentre l'entrevistava un equip d'À Punt Notícies. Parlava de la conflictivitat al barri quan un individu va tractar de furtar-li la bicicleta en directe. Mira el vídeo!

En el número 4, "descontrol de realització"

El 19 de març de 2021, les màquines de l'estudi de realització dels informatius d'À Punt Notícies es van tornar boges a causa d'una errada tècnica. "Va ser una rebel·lió en tota regla", conta a Lluís Cascant la periodista que presentava en aquell moment, Rosa Romero.

Adrià Revert feia un parell de setmanes que presentava la secció de l'Oratge. Quan va acabar la seua part, va eixir de pla, i, pensant que ja ningú el veia, es preguntava què estava passant. El que ell no sabia és els espectadors estaven veient la seua expressió d'incertesa de no saber què estava passant en directe. Reviu aquest caos tècnic ací.

Ací pots veure l'entrevista completa que Lluís Cascant els va fer, on expliquem amb detall, i ja des de la distància com ho van viure.

En el número 3, un lapsus compromés

El periodista d'À Punt NTC Paco Quiles va tindre un lapsus compromés en directe. Millor que ho veieu (i escolteu) vosaltres mateixos ací.

En el número 2, Berta i el miracle de Sant Vicent

L'Ajuntament i la Confraria de Sant Vicent van acordar suspendre les festes de Sant Vicent. Berta Báidez, reportera del magazín d'À Punt 'Bona vesprada', va poder presenciar aquesta peculiar recreació de la festa de Sant Vicent de Llíria, marcada per la pandèmia. Si tu no vas poder veure-la, ara tens l'oportunitat.

I en el número 1, el turisme és un gran invent

Francesc Manel Anton, periodista d'À Punt NTC, va assistir a la Fancy Dress Party celebrada pels turistes britànics a Benidorm. Mai s'haguera pogut imaginar que estaria tan bé acompanyat en un directe que de segur no oblidarà.

Com recorda aquest directe el periodista Francesc Manel Anton? Des de fora va mantindre les formes molt bé. Però, quina és la seua percepció? Mira l'entrevista que li va fer Lluís Cascant.

Vols veure el programa sencer? Doncs fes clic ací!

També et pot interessar

stats