Cinc receptes per a combatre el fred

Aprenem a preparar cinc plats típics i senzills per als dies de fred

Guisat de mar i muntanya
Guisat de mar i muntanya preparat en la secció de cuina de 'Bona vesprada'
11 de novembre 2021 - 16:58

Ha arribat el fred i el cos ja ens va demanant plats calents. Et donem algunes idees per aclimatar el cos a la baixada de temperatures. Receptes típiques que podràs preparar a casa de manera senzilla per a sorprendre els teus.

L'olla de Begís

Aprenem a preparar l'olla de Begís, un plat típic d’aquest poble de muntanya de l'Alt Palància. Un dels ingredients diferenciadors del plat és el fesol de bolo, que es cultiva a la zona. És tan contundent que habitualment es fa els mesos d’hivern o quan fa fred. Els ingredients són ossos de porc, verdures, creïlla, botifarra de ceba, pimentó, vitet, oli i sal.

Guisat de seitan amb bròcoli i ametles

Una recepta per a tot el món, farà les delícies especialment dels vegans! Pren nota de com preparar un guisat de seitan amb bròcoli i ametles.

Guisat de mar i muntanya

Una recepta contundent, un plat elaborat, un guisat de mar i muntanya. Ací teniu el pas a pas d’aquesta recepta.

Potatge d'abadejo

Si us agraden les receptes tradicionals, hui és el vostre dia! Maribel Gil i Màxim Huerta han cuinat junts potatge d’abadejo, una recepta molt típica de Pasqua. Ací teniu tots els ingredients i l’elaboració detallada.

Guisat de rèmol

Tasta el deliciós gust del rèmol i gaudeix de la seua carn blanca i fina en aquest fantàstic plat de rèmol amb creïlles.

També et pot interessar

stats