Rosa Hernández, la mare de la fallera major: “Enguany, per Laura, eixiré a l’Ofrena per primera vegada”

La mare de Laura Mengó ha parlat amb l’equip d’À Punt Mèdia sobre com porta la família els dies grans de les Falles

Rosa Hernández, la mare de Laura Mengó, fallera major de València / À Punt Mèdia

La mare de la fallera major de València, Rosa Hernández, ha parlat amb l’equip d’À Punt Mèdia de com porta la família aquests dies de regnat. La mare ha reconegut que està molt feliç: "És un poc cansat, però tan bonic que no costa treball portar-ho endavant". Això sí, també ha dit que cal estar tot el dia “preparades per a elles”, des que s’alcen fins que se’n van a dormir. “Però Laura ho porta molt bé. Ella està molt feliç”.

L’equip d’À Punt li ha recordat a Rosa Hernández que la seua filla reconeixia aquests dies que dorm només entre tres i quatre hores i ha volgut saber si a la mare li passava igual. Ella ha contestat: “jo un parell més, perquè ella a la nit es queda xafardejant amb la germana, que ha vingut a casa aquests dies, i jo els dic 'ací vos quedeu' i així jo puc alçar-me al matí i preparar-li el seu café, suc i pa torrat”.

Com que és un any molt especial per a la família, Rosa també ens ha revelat el seu secret: enguany es vestirà per primera vegada a l’Ofrena. "Només per ella ho faré. Em fa molta il·lusió", ha reconegut.

També et pot interessar

stats