Pep Gimeno ‘Botifarra’, sobre la cançó de 'L’Alqueria Blanca': "Eixa melodia s’apega més que l’envisc”

Diumenge 15 d’octubre torna la sèrie valenciana i, amb la nova temporada, arriba renovada la popular sintonia, que compta amb la participació del músic i cantador xativí

Pep Gimeno "Botifarra" durant l'entrevista al programa Tàp Zàping / À Punt Mèdia

Pep Gimeno Botifarra, que ha sigut convidat al plató del programa TàP Zàping, ha parlat de la seua participació en la nova versió de la sintonia de L’Alqueria Blanca. El músic i cantador xativí (Costera) ha explicat com ha sigut cantar amb Carme Juan i arredonir la popular i contagiosa cançó. Una vegada l'escoltes, no te la pots llevar de damunt. La cançó és fruit d'un somni, el que va tindre Carme Juan, al qual el productor musical Nacho Mañó va donar consistència.

En la nova temporada de la sèrie, que arranca el 15 d'octubre, Carme Juan no estarà a soles per a cantar el pa pa pa pa. De la cançó ha dit Botifarra a l’equip de TàP Zàping que “eixa melodia s’apega més que l’envisc” —substància viscosa que s’utilitza per a caçar pardals—. Quan Lluís Cascant li ha preguntat si es planteja incloure-la en els seus concerts, juntament amb altres cançons seues, la seua resposta ha sigut: “No et dic que no, que queda molt guapeta”.

Botifarra ha aprofitat el seu pas pel programa per a parlar del nou disc anomenat Ja ve l’aire on, no només continua recuperant cançons tradicionals, va més enllà. “Es tracta d’un disc col·laboratiu, dedicat a les cançons que s’han cantat tota la vida als magatzems”. Una producció en la qual han col·laborat artistes com Maria Arnal, Noelia Llorens, Carmen París o Judit Neddermann.

També et pot interessar

stats