Patrícia Sornosa: “Un acudit és la millor forma de fer canviar d'opinió a algú"

En el Dia Internacional de l'Acudit, Patrícia Sornosa ha concedit una entrevista per a parlar del poder de l'humor.

Entrevistem Patricia Sornosa en 'Tàp Zàping'
01 de juliol 2022 - 16:08

L'1 de juliol és el Dia Internacional de l'Acudit. Un dia especial per a l'humor, per a recordar a totes les persones la importància de riure i compartir moments d'alegria a través d'acudits.

L'acudit és una frase o expressió que fa riure les altres persones, solen ser originals i creatius. A vegades no aconsegueixen l'efecte esperat, però hi ha professionals que fan d'aquestes frases tota una professió.

Transformar la realitat a través dels acudits

Patrícia Sornosa és una humorista valenciana, guanyadora de diversos premis de comèdia. Es caracteritza per tindre un estil molt personal a l'hora de contar acudits, ser una gran aliada feminista i tractar temes una mica problemàtics.

En l'entrevista concedida al programa Tap Zàping ha parlat sobre com tracta ella l'humor i la forma que té de transmetre'l al públic.

La còmica assegura que els seus acudits van sobre temes que li molesten molt, i les transforma en rialles.

A pesar que parla sobre temes conflictius, com la prostitució o la pornografia, Patrícia ha confessat a l'èquip de Tap Zàping que "aquests temes no són tan polèmics com alguns inesperats, com va ser la qüestió dels fumadors de cigarrets electrònics".

Una gran manera de trencar la barrera ideològica és fer acudits, ja que segons Patrícia moltes vegades "ha rigut d'algun acudit oposat al que ella pensa i defensa, per la qual cosa és possible fer riure al teu adversari ideològic".

Per tant, és molt important saber com contar acudits, tindre en compte l’altra persona i sobretot gaudir de l’humor.

També et pot interessar

stats